Foto: Matilda Vamborg, Futebol dá força

Vi kan ge ett handtag

Sverige United älskar fotbollsprojekt som skapar möten mellan nyanlända och etablerade svenskar och som leder till ökad mångfald och integration. Sök bidrag till er verksamhet här!

Ansök om stöd till ert fotbollsprojekt

Fotbollen kan vara ett utmärkt verktyg för integration och över hela landet finns människor som dagligen kämpar för att välkomna nyanlända till idrottens gemenskap. Ofta handlar det om ideellt arbetande föreningar eller enskilda privatpersoner som med små resurser gör stora och viktiga insatser. Sverige United hjälper gärna till i den processen.

Genom vår stiftelse har vi möjlighet att varje år bidra till ett antal fotbollsrelaterade verksamheter som syftar till att bygga broar och kamratskap mellan nyanlända och etablerade svenskar. Driver ni ett fotbollsprojekt av just det slaget? Då kan vi kanske ge ett handtag, inte minst med material som bollar, koner, västar, kläder och annat som behövs vid träningar och matcher. Skicka gärna in en ansökan till oss. Vi behandlar ansökningarna vid varje styrelsemöte och återkommer med besked i samband med dessa. Våra bidrag fördelas kontinuerligt, vid ett antal tillfällen varje år. Vi riktar oss mot verksamheter för både flickor och pojkar över hela landet.

Dina personuppgifter

 

Vilken förening eller organisation avser ansökan?

 

Ert projekt

 

Verifiering

Sverige United
Responsive Menu Clicked Image